Alles in eigen beheer

Fabriek Langfang

Een eigen productielocatie biedt onbegrensde mogelijkheden. Hier houden wij controle op het productieproces, snelheid, kwaliteit en voor ons zeer belangrijk: goede werkomstandigheden.

Wij produceren in Langfang exclusief voor onze eigen groothandels Vince Design en Labelwise.

Vince Group heeft sinds juni 2017 een eigen fabriek in de industriestad Langfang, Bazhou City van waaruit een groot deel van ons assortiment geproduceerd wordt. In 2017 gestart op 1500m2 fabrieksvloer, inmiddels hebben wij onze productiefaciliteiten uitgebreid naar 5500m2 met een personeelsbestand van 85 collega’s.  Vanzelfsprekend biedt een eigen productiehal vele voordelen. De motivatie van de Vince Group om zelf te produceren:

-Betere bewaking van kwaliteit

-Sneller kunnen leveren

-Vaker assortimentsaanpassingen doorvoeren

-Internationale oriëntatie

Vince Group heeft gekozen voor het zelf produceren zodat het gehele productieproces gecontroleerd en bewaakt kan worden. Daarnaast is het produceren van samples, het doorvoeren van assortimentsaanpassingen en het door blijven ontwikkelen mogelijk dankzij deze fabriek.

Door de beschikking over een eigen fabriek lopen onze levertijden nooit extreem op en kunnen we sneller leveren dan onze concullega’s. Eveneens is de fabriek naar Europese maatstaven ingericht en is veiligheid en welzijn voor de medewerkers een belangrijk aspect. Onze Chinese afdeling werkt hard om bij de blijven bij de groeiambities van onze groep.

Europese kwaliteit

Onze directeur China is opgeleid in Nederland en begrijpt welke kwaliteitseisen wij verlangen. Kwaliteit qua productie, communicatie en documentatie.

Administratief kantoor

Naast onze fabriek in regio Beijing, hebben wij een eigen kantoor in Shanghai waar een team van vier collega’s dagelijks de zeevracht papieren in orde maakt.

Jaarplanning

Ons kantoor te Emmen en Shanghai werken op basis van een productie jaarplanning. Op deze manier behouden we efficiency in de aankoop van grondstoffen.

Het team

Onder leiding van Wu is de fabriek in China sterk gegroeid.

2017

Fabriek geopend
25 meubelmakers
Capaciteit: 80 containers

2018

Eerste volledig jaar
40 meubelmakers
Capaciteit: 250 containers

2019

Verhuizing groter pand
65 meubelmakers
Capaciteit: 400 containers

2020

Uitbreiding > 5500m2
85 meubelmakers
Capaciteit: 600 containers

2021

Verdubbeling capaciteit
100+ meubelmakers
Capaciteit: 1200 containers