Marketing Stagiaire

Ben jij op zoek naar een uitdagende marketing stage waarbij je jouw kennis en vaardigheden kan inzetten en ontwikkelen? Als marketing stagiair(e) werk jij samen met het marketingteam aan diverse campagnes en advertenties van Dimehouse. Je werkt actief mee aan het uitvoeren van de marketing strategie. Het analyseren van data en campagnes staat centraal en helpt jou in het maken van keuzes om Dimehouse naar een next level te brengen.

In jouw dagelijkse werkzaamheden zal je bezig zijn met het ondersteunen van campagnes op SEA niveau, social media advertising, affiliate advertising, e-mailmarketing en het brengen van de juiste boodschap op het juiste moment. Doelen waar jij invloed op hebt zijn onder andere het bewerkstelligen van (inter)nationale groei en het optimaliseren van onze Omnichannel.

Wie zijn wij?
Vince Group is een holding gevestigd in Emmen, die zich sinds 2008 heeft ontwikkeld tot één van de hardst groeiende en meest vooruitstrevende meubelleveranciers in Europa. Wat begon als een B2B dropship-specialist is uitgegroeid tot een octopus die alle facetten van de meubelbranche beheerst. Vanuit onze eigen fabriek in China worden razendsnelle leveringen gegarandeerd en is er volledige controle op de kwaliteitsbewaking. Door enorme voorraden in meerdere magazijnen kunnen alle orders dezelfde dag nog op transport. De snelle groei wordt grotendeels gerealiseerd door onze eigen merken; Dimehouse, Livin24 & Furnwise. Met meer dan 150 werknemers in Nederland en 80 in China, bouwt de Vince Group dagelijks aan het verder uitbouwen van haar dromen en ambities!

Wie ben jij?

  • Je volgt de opleiding Marketing Management, Commerciële Economie, Communicatie of iets soortgelijk.
  • Je zit in het tweede of derde leerjaar van de studie.
  • Je bent analytisch, initiatiefrijk, zelfstandig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

  • Leerzame en uitdagende stage.
  • Ruimte voor eigen leerdoelen en initiatieven.
  • Stagevergoeding van € 500,00 euro per maand.

Ben jij de gedreven marketeer die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar hrm@vincegroup.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie voor deze uitdagende stageplek!

See you soon!