Tout en interne

Fabriek Langfang

Een eigen productielocatie biedt onbegrensde mogelijkheden. Hier houden wij controle op het productieproces, snelheid, kwaliteit en voor ons zeer belangrijk: goede werkomstandigheden.

Wij produceren in Langfang exclusief voor onze eigen groothandels Vince Design en Labelwise.

Vince Group heeft sinds juni 2017 een eigen fabriek in de industriestad Langfang, Bazhou City van waaruit een groot deel van ons assortiment geproduceerd wordt. In 2017 gestart op 1500m2 fabrieksvloer, inmiddels hebben wij onze productiefaciliteiten uitgebreid naar 5500m2 met een personeelsbestand van 85 collega’s.  Vanzelfsprekend biedt een eigen productiehal vele voordelen. De motivatie van de Vince Group om zelf te produceren:

- Meilleur contrôle qualité

- Livraison plus rapide

- Faire des ajustements à l'assortiment plus souvent

- Orientation internationale

Vince Group heeft gekozen voor het zelf produceren zodat het gehele productieproces gecontroleerd en bewaakt kan worden. Daarnaast is het produceren van samples, het doorvoeren van assortimentsaanpassingen en het door blijven ontwikkelen mogelijk dankzij deze fabriek.

Door de beschikking over een eigen fabriek lopen onze levertijden nooit extreem op en kunnen we sneller leveren dan onze concullega’s. Eveneens is de fabriek naar Europese maatstaven ingericht en is veiligheid en welzijn voor de medewerkers een belangrijk aspect. Onze Chinese afdeling werkt hard om bij de blijven bij de groeiambities van onze groep.

Europese kwaliteit

Our director China was trained in the Netherlands and understands the quality requirements we require. Quality in production, communication and documentation.

Administratief kantoor

En plus de notre usine dans la région de Pékin, nous avons notre propre bureau à Shanghai où une équipe de quatre collègues prépare quotidiennement les papiers de fret maritime.

Jaarplanning

Ons kantoor te Emmen en Shanghai werken op basis van een productie jaarplanning. Op deze manier behouden we efficiency in de aankoop van grondstoffen.

Het team

Onder leiding van Wu is de fabriek in China sterk gegroeid.

2017

Usine ouverte
25 fabricants de meubles
Capacité : 80 conteneurs

2018

Eerste volledig jaar
40 fabricants de meubles
Capacité : 250 conteneurs

2019

Déménager dans un bâtiment plus grand
65 fabricants de meubles
Capacité : 400 conteneurs

2020

Uitbreiding > 5500m2
85 fabricants de meubles
Capacité : 600 conteneurs

2021

Capacité doublée
100+ fabricants de meubles
Capacité : 1200 conteneurs