Alles im eigenen Haus

Fabriek Langfang

Een eigen productielocatie biedt onbegrensde mogelijkheden. Hier houden wij controle op het productieproces, snelheid, kwaliteit en voor ons zeer belangrijk: goede werkomstandigheden.

Wij produceren in Langfang exclusief voor onze eigen groothandels Vince Design en Labelwise.

Vince Group heeft sinds juni 2017 een eigen fabriek in de industriestad Langfang, Bazhou City van waaruit een groot deel van ons assortiment geproduceerd wordt. In 2017 gestart op 1500m2 fabrieksvloer, inmiddels hebben wij onze productiefaciliteiten uitgebreid naar 5500m2 met een personeelsbestand van 85 collega’s.  Vanzelfsprekend biedt een eigen productiehal vele voordelen. De motivatie van de Vince Group om zelf te produceren:

- Bessere Qualitätskontrolle

- Schnellere Lieferung

- Häufigere Sortimentsanpassungen

- Internationale Ausrichtung

Vince Group heeft gekozen voor het zelf produceren zodat het gehele productieproces gecontroleerd en bewaakt kan worden. Daarnaast is het produceren van samples, het doorvoeren van assortimentsaanpassingen en het door blijven ontwikkelen mogelijk dankzij deze fabriek.

Door de beschikking over een eigen fabriek lopen onze levertijden nooit extreem op en kunnen we sneller leveren dan onze concullega’s. Eveneens is de fabriek naar Europese maatstaven ingericht en is veiligheid en welzijn voor de medewerkers een belangrijk aspect. Onze Chinese afdeling werkt hard om bij de blijven bij de groeiambities van onze groep.

Europese kwaliteit

Unser Direktor in China wurde in den Niederlanden ausgebildet und versteht die Qualitätsanforderungen, die wir stellen. Qualität in Produktion, Kommunikation und Dokumentation.

Administratief kantoor

Zusätzlich zu unserer Fabrik in der Region Peking verfügen wir über ein eigenes Büro in Shanghai, in dem ein Team von vier Kollegen täglich Seefrachtpapiere erstellt.

Jaarplanning

Ons kantoor te Emmen en Shanghai werken op basis van een productie jaarplanning. Op deze manier behouden we efficiency in de aankoop van grondstoffen.

Het team

Onder leiding van Wu is de fabriek in China sterk gegroeid.

2017

Fabrik eröffnet
25 Möbelhersteller
Kapazität: 80 Container

2018

Eerste volledig jaar
40 Möbelhersteller
Kapazität: 250 Behälter

2019

Umzug in ein größeres Gebäude
65 Möbelhersteller
Kapazität: 400 Container

2020

Uitbreiding > 5500m2
85 Möbelhersteller
Kapazität: 600 Container

2021

Verdoppelung der Kapazität
100+ Möbelhersteller
Kapazität: 1200 Container