Retail

Omni channel filosofie

Offline versterkt online geloofwaardigheid

De verschuiving van offline naar online verkopen van meubels staat in de kinderschoenen ten opzichte van andere branches. Daarom blijft voorlopig de behoefte bestaan om producten fysiek te kunnen testen. Vanuit het omni channel principe versterken de offline showroom onze online positionering.

Bussum, Delfgauw en Emmen

Dimehouse Showrooms & Outlet

Dimehouse staat bekend als de goedkoopste meubelsite van Nederland. Het kiezen van een meubel kan online soms lastig zijn. Daarom beschikt Dimehouse overmaar liefst drie showrooms waar je de meubels zelf kan testen en ervaren. De showrooms bevinden zich in Bussum, Delfgauw en Emmen. Alle showrooms zijn gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid rondom de showrooms. Naast de uitstekende service staat Dimehouse ook klaar voor interieurinspiratie en -advies. 

Naast een prachtige showroom, bevindt de Dimehouse Outlet zich ook in Emmen. Producten van Dimehouse die uit het assortiment gehaald worden of producten die retour zijn gekomen, worden verkocht in onze Dimehouse Outlet. Zo geeft Dimehouse een meubel een tweede leven voor een goede prijs. Dit noemen wij een win-win situatie! 

The Furnery

Experience Center

De Vince Group heeft op 1 januari 2021 een toonaangevende interieurbouwer met eigen fabriek overgenomen: The Furnery. The Furnery realiseert meubelmaatwerk op basis van robotisering voor exclusieve projecten. Met bijna twintig jaar internationale ervaring is The Furnery een vertrouwd adres waar kennis, materiaal en creativiteit tot de mooiste eindresultaten komen.

In het Experience Center te Enschede helpen onze verkopers u graag om van uw droombeeld werkelijkheid te maken. Met een eigen robot gestuurde zaagmachine kan The Furnery alle aanvragen aan. Het overige machinepark inclusief spuiterij zorgen voor een volledige interne aanpak waarmee kwaliteit gewaarborgd blijft! Vanzelfsprekend leiden wij u desgewenst rond. Wij inspireren, laten alle mogelijkheden zien en vertalen uw droombeeld tot een tastbaar product.

Vertel ons wat uw droominterieur is en wij maken het. Wij denken altijd met u mee en vinden gezamenlijk een oplossing. Dit leidt tot exclusiviteit en perfectie in de details. The Furnery overtreft al uw verwachtingen!

The Furnery is vaste partner van het televisieprogramma van Woonvilla naar Droomvilla. The Furnery staat voor kwaliteit en stelt dat iedere uitzending weer tentoon. Ontdek de website voor de prachtige projecten en indrukwekkende referenties!