Todo en casa

Fabriek Langfang

Een eigen productielocatie biedt onbegrensde mogelijkheden. Hier houden wij controle op het productieproces, snelheid, kwaliteit en voor ons zeer belangrijk: goede werkomstandigheden.

Wij produceren in Langfang exclusief voor onze eigen groothandels Vince Design en Labelwise.

Vince Group heeft sinds juni 2017 een eigen fabriek in de industriestad Langfang, Bazhou City van waaruit een groot deel van ons assortiment geproduceerd wordt. In 2017 gestart op 1500m2 fabrieksvloer, inmiddels hebben wij onze productiefaciliteiten uitgebreid naar 5500m2 met een personeelsbestand van 85 collega’s.  Vanzelfsprekend biedt een eigen productiehal vele voordelen. De motivatie van de Vince Group om zelf te produceren:

- Mejor control de calidad

- Entrega más rápida

- Hacer ajustes al surtido con más frecuencia.

- Orientación internacional

Vince Group heeft gekozen voor het zelf produceren zodat het gehele productieproces gecontroleerd en bewaakt kan worden. Daarnaast is het produceren van samples, het doorvoeren van assortimentsaanpassingen en het door blijven ontwikkelen mogelijk dankzij deze fabriek.

Door de beschikking over een eigen fabriek lopen onze levertijden nooit extreem op en kunnen we sneller leveren dan onze concullega’s. Eveneens is de fabriek naar Europese maatstaven ingericht en is veiligheid en welzijn voor de medewerkers een belangrijk aspect. Onze Chinese afdeling werkt hard om bij de blijven bij de groeiambities van onze groep.

Europese kwaliteit

Nuestro director China se formó en los Países Bajos y comprende los requisitos de calidad que requerimos. Calidad en la producción, comunicación y documentación.

Administratief kantoor

Además de nuestra fábrica en la región de Beijing, tenemos nuestra propia oficina en Shanghái, donde un equipo de cuatro colegas prepara diariamente los documentos del flete marítimo.

Jaarplanning

Ons kantoor te Emmen en Shanghai werken op basis van een productie jaarplanning. Op deze manier behouden we efficiency in de aankoop van grondstoffen.

Het team

Onder leiding van Wu is de fabriek in China sterk gegroeid.

2017

Fábrica abierta
25 fabricantes de muebles
Capacidad: 80 contenedores

2018

Eerste volledig jaar
40 fabricantes de muebles
Capacidad: 250 contenedores

2019

Mudarse a un edificio más grande
65 fabricantes de muebles
Capacidad: 400 contenedores

2020

Uitbreiding > 5500m2
85 fabricantes de muebles
Capacidad: 600 contenedores

2021

Capacidad de duplicación
100+ fabricantes de muebles
Capacidad: 1200 contenedores