Projectleider Verkoop Binnendienst

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging én ben jij een echte organisatorische topper?
The Furnery groeit en daarom zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons projectteam zijn wij op zoek naar een gedreven Projectleider. Krijg jij energie van de volledige organisatie van projecten? Heb jij affiniteit met organiseren en blink jij uit in het aanbrengen van overzicht? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wie zijn wij?
Wij creëren perfectie! The Furnery levert meubelmaatwerk met beleving voor onder andere Europa’s grootste vakantieparken. Naast de grote projecten produceren wij indrukwekkend meubelmaatwerk voor de bovenkant van de markt. Geen idee is ons te gek, 100% is voor ons niet genoeg. Wij selecteren op vakmensen en werken met hoogwaardige materialen is onderdeel van onze strategie. Met bijna twintig jaar internationale ervaring is The Furnery een vertrouwd adres waar kennis, materiaal en creativiteit tot de mooiste eindresultaten komen. We zijn dan ook met trots de vaste partner van het televisieprogramma Van Woonvilla naar Droomvilla, bij RTL4. The Furnery staat voor kwaliteit en stelt dat iedere uitzending weer tentoon.

The Furnery is onderdeel van de Vince Group, een holding die zich sinds 2008 heeft ontwikkeld tot één van de hardst groeiende en meest vooruitstrevende meubelleveranciers in Europa. Met meer dan 220 medewerkers bouwt de Vince Group dagelijks aan het verder uitbouwen van haar dromen en ambities!

Hoe ziet jouw functie eruit?
Als Projectleider zorg jij dat projecten van A tot Z perfect verlopen. Jij draagt zorg voor het contact met de klant en zorg te allen tijden dat het verwachtingspatroon van de klant wordt vertaald naar een perfect uitgevoerd project. Je voert daarbij controle uit op de werkvoorbereiding, je controleert of materialen op tijd binnen komen en je hebt regelmatig contact met klanten.

Je kan snel en adequaat handelen en niets schiet er bij jou tussendoor. Je bent altijd volledig in controle en draagt zorgt voor de verschillende fases waarin de projecten zich begeven. Je werkt nauwkeurig en neemt verantwoordelijkheid. Je bent communicatief sterk en vindt het leuk om contact te hebben met klanten en leveranciers. De werkzaamheden op jouw werkdag bestaan onder andere uit:

 • Offertes maken op basis van verkoopgesprekken;
 • Uitwerken van de wensen van de klant;
 • Opvolgen van mailverkeer en offertes;
 • Prijsaanvragen doen bij de leveranciers;
 • Contact met de werkvoorbereiders;
 • Zorgdragend voor de interne en externe opleverdata;
 • Projectadministratie tbv financiële afwikkeling;
 • Werken in Proteus

Wat bied jij ons?

 • Je bent toe aan een eerste stap in je carrière of je hebt al enige ervaring opgedaan binnen een vergelijkbare rol;
 • Je bent klantgericht, representatief en beschikt over goede sociale vaardigheden
 • Je hebt affiniteit met design en ontwerp;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je werkt zeer nauwkeurig en zelfstandig, maar je bent ook een échte teamplayer;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent goed in het aanleggen van dossiers en het uitwerken van offertes;
 • Ervaring in de branche is een pré;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Enschede;
 • And last but not least: je bent een gezellig mens, je weet wat hard werken is én zet altijd een stapje extra.

Wat bieden wij jou?

 • Een baan binnen een internationaal, dynamisch en jong team die de markt aan het veroveren is;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 8% vakantiegeld, dat jaarlijks wordt uitbetaald;
 • 24 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Personeelskorting (The Furnery, Dimehouse & Livin24);
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ambities;
 • Hele gezellige collega’s en een informele sfeer;
 • De cao Meubelindustrie is van toepassing.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Stuur dan jouw motivatie en cv per e-mail naar hrm@thefurnery.nl

Wij horen graag van jou waarom jij denkt goed te passen binnen ons gezellige team!

Tot snel!