Controlador junior

Zie jij uitdaging binnen een internationaal gefocuste E-commerce onderneming waar Finance in plaats van elke dag hetzelfde juist dynamisch is? Behoud jij financieel overzicht terwijl de inkomende containers van over de wereld worden ingekocht en tegelijkertijd consumentenverkopen in bijvoorbeeld Dublin, Parijs of München plaatsvinden? Word jij enthousiast van het oplossen van vraagstukken? Als jij klaar bent voor echt een dynamische en uitdagende Finance omgeving, dan ben jij op zoek naar ons (en wij naar jou)!

Waar kom je dagelijks mee in aanraking?
In deze functie werk jij op de financiële administratie van Vince Group, samen met vier andere directe collega’s (en vaak extra HBO stagelopers). Het is ook mogelijk om vanuit kantoor Enschede te werken. Daarnaast heb je contact met collega’s uit de teams logistiek, marketing en klantenservice. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het verwerken van de gehele financiële administratie en jij als junior controller lost vraagstukken op en toets alle processen op fouten en onduidelijkheden. Vanuit de Vince Group zijn wij audit plichtig, waardoor de functie een hoge mate van verantwoordelijkheid kent. Omdat we als groep zelf produceren, de groothandelsfunctie bekleden, maar ook eigen internationale webshops en winkels hebben, komt letterlijk alles wat met Finance te maken heeft bij ons voorbij. Als je veel wil leren en een grote mate van verantwoordelijkheid aan kan, dan is de Vince Group een perfecte (internationale) leerschool.

De werkzaamheden op jouw werkdag bestaan tenminste uit:

 • Controleren van werkzaamheden (financieel) administratief medewerkers;
 • Verschillende uitzoekwerkzaamheden op tactisch niveau;
 • Beheren van emailboxen;
 • Liquiditeitsplanning;
 • Maandafsluiting;
 • Ondersteunend bij periodieke cijfers;
 • (internationale) betalingen uitvoeren;
 • Actief betrokken bij inkoop- en internationale transportadministraties;
 • Diverse rapportages aanleveren;
 • Analyseren van financiële resultaten en data;
 • Lijstwerkzaamheden uitsluitend bij afwezigheid (financieel) administratief medewerkers.

Wat bied jij?

 • Je bent minimaal in het bezit van een hbo-niveau diploma in de richting van bedrijfseconomie;
 • Een paar jaar ervaring in een vergelijkbare rol is pré;
 • Je kunt ad hoc schakelen, bent flexibel en hebt het juiste profiel voor een controller. Word je onrustig van last minute vragen en opdrachten? Dan is een functie van controller niet voor jou weggelegd;
 • Je bent minimaal 32 uur inzetbaar;
 • Beheersing van de Engelse taal is een pré;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Emmen of Enschede.

Wat bieden wij?

 • De functie valt binnen een schaal van 2425,03 – 3726,05 euro bruto salaris;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Bij een vakantie hoort vakantiegeld van 8%, die wij maandelijks aan jou uitbetalen;
 • 25 vakantiedagen (bij 40-urige werkweek) en bij ons krijg je een paar bonus dagen;
 • Personeelskorting op al onze labels, dus hallo nieuw interieur!
 • Reiskostenvergoeding (want wij begrijpen dat je wellicht een stukje moet reizen);
 • WIA-verzekering (een ruimhartige variant);
 • Persoonlijke coaching en begeleiding;
 • Verder studeren valt binnen de mogelijkheden;
 • Je bent werkzaam op ons gezellig ingerichte hoofdkantoor in Emmen (uiteraard met onze meubelen), of op locatie Enschede;
 • Heeeeele gezellige collega’s en een informele sfeer.

En nú ben je vast nog benieuwd wie wij zijn?!
De Vince Group is een voorloper in de meubelindustrie door voornamelijk onze vooruitstrevende systemen en de beheersing van de volledige keten. Zo hebben wij twee fabrieken, een meubelmaatwerk fabriek in Enschede, en een grote fabriek in China waar wij een deel van ons assortiment in eigen beheer producten. Daarnaast hebben wij twee groothandels, ruim tien eigen internationale webshops en in Nederland zes fysieke showrooms. Wij focussen ons op het gehele
middensegment door middel van het voeren van verschillende Labels. Ons concept richt zich dus niet alleen op de Nederlandse markt, maar ook op de Europese markt. Wij streven er naar om alle producten uit voorraad te kunnen leveren. Er worden scherpe prijzen gehanteerd met gratis levering en retourneren. Inmiddels hebben meer dan 15.000 consumenten ons beoordeeld met een 9.0 op Trustpilot en daar ligt voor ons ook de lat! Doorontwikkeling en innovatie is voor ons van uiterst belang om in de toekomst nog meer te kunnen groeien.

Ons Vince Group team bestaat inmiddels uit meer dan 150 medewerkers, naast de grote groep die in het buitenland voor ons aan het werk is.