Enschede

Siempre una solución

The Furnery tiene una solución para cada proyecto. ¡Personalización de muebles al más alto nivel!

Meubelmaatwerk:

The Furnery - Enschede

Ontdek de Twentse gastvrijheid en laat je verassen in ons Experience Center te Enschede. De mogelijkheden op het gebied van meubelmaatwerk zijn oneindig.

Zowel kleine als grote projecten worden in eigen fabriek geproduceerd. Hierdoor hebben wij als The Furnery de volledige kwaliteitscontrole over de op te leveren projecten. Met een team van 40 meubelmakers en een modern achinepark is The Furnery een gevestigde naam in meubelmaatwerkland.

Haciendo los sueños realidad

The Furnery maakt gebruikt van de meest exclusieve materialen om een optimaal resultaat voor de opdrachtgever te realiseren. Het creëren van perfectie en zorgen voor meubelmaatwerk wat net dat stukje meerwaarde creëert. Met ambachtelijke accuratesse een droominterieur realiseren; dat is The Furnery!

Inspirador - Centro de experiencias

The Furnery inspireert door in ons Experience Center te Enschede alle mogelijkheden te laten zien. Uw droombeeld werken wij uit door middel van de nieuwste technieken in combinatie met de kennis en kunde van The Furnery. The Furnery maakt er een sport van om de wens van de klant te overtreffen. Kom daarom eens langs in ons Experience Center voor een goed kop koffie.

Portafolio impresionante

The Furnery heeft een indrukwekkende lijst met bekende organisaties die kiezen voor the Furnery als meubelmaker. Zo is the Furnery het adres voor villa eigenaren maar ook grote vakantieparken besteden de renovatie uit aan the Furnery. Met enthousiasme en passie maken wij ook van uw project een gegarandeerd succes. The Furnery is de totaaloplossing voor het inrichting van uw huis, kantoor, restaurant of volledig hotel of vakantiepark.

Totalmente personalizado

Geen idee is the Furnery te gek. Maatwerk vergt ambacht, kennis en kunde. De meubelmakers van the Furnery genieten van de meest complexe en uitdagende aanvragen.

Perfect Design

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which.

Carefully Planned

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which.

Smartly Execute

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which.

Interested In Our Services