Allround monteur

Ben jij gek op monteren en kun jij met jouw technisch inzicht tot het beste resultaat komen? The Furnery is op zoek naar een Allround monteur voor de montage van onze exclusieve meubelmaatwerken en projecten.

Wie zijn wij?
Wij creëren perfectie! The Furnery levert meubelmaatwerk met beleving voor onder andere Europa’s grootste vakantieparken. Naast de grote projecten bieden wij ambachtelijke accuratesse voor droomkeukens en ander meubelmaatwerk. Geen idee is ons te gek, 100% is voor ons niet genoeg. Wij selecteren op vakmensen en hoogwaardige materialen is onderdeel van onze strategie. Met bijna twintig jaar internationale ervaring is The Furnery een vertrouwd adres waar kennis, materiaal en creativiteit tot de mooiste eindresultaten komen. We zijn dan ook met trots de vaste partner van het televisieprogramma Van Woonvilla naar Droomvilla, bij RTL4. The Furnery staat voor kwaliteit en stelt dat iedere uitzending weer tentoon.

The Furnery is onderdeel van de Vince Group, een holding die zich sinds 2008 heeft ontwikkeld tot één van de hardst groeiende en meest vooruitstrevende meubelleveranciers in Europa. Met meer dan 150 werknemers in Nederland en 80 internationaal, bouwt de Vince Group dagelijks aan het verder uitbouwen van haar dromen en ambities!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Als Allround monteur ben jij verantwoordelijk voor afwisselende montagewerkzaamheden. Jouw werkdag bestaat uit de montage van ons meubelmaatwerk zowel op ons hoofkantoor als op een externe locaties voor onze projecten. Jij hebt oog voor detail en weet door jouw technisch inzicht met één blik hoe te monteren. Je signaleert voorkomende fouten tijdig en bent altijd op zoek naar de beste oplossing.

Veel voorkomende werkzaamheden:

· Montage van meubelmaatwerk;

· Montage op locatie;

· Ondersteunen in de fabriek;

· Het gereed maken van de producten voor transport;

· Opruimwerkzaamheden;

· Bijspringen bij drukte.

Wat bied jij?

· Afgeronde mbo-opleiding (in de technische richting);

· Je beschikt over relevante werkervaring (meubelmakerij, interieurbouw, timmerfabriek of soort gelijk);

· Je werkt erg secuur, netjes en veilig;

· Je bent in staat fouten vroegtijdig te signaleren met en naar collega’s;

· Je hebt ervaring met verschillende montage werkzaamheden;

· Je bent 40 uur per week beschikbaar;

· Een VCA-diploma is een pré.

Wat bieden wij?

– Een baan binnen een internationaal, dynamisch en jong team die de markt aan het veroveren is;

– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

– 8% vakantiegeld, dat jaarlijks wordt uitbetaald;

– 24 vakantiedagen + 7 variërende vrijedagen;

– Reiskostenvergoeding;

– Pensioenregeling;

– Personeelskorting (voor The Furnery, Dimehouse en Livin24);

– Ruimte voor eigen initiatieven en ambities;

– Hele gezellige collega’s en een informele sfeer;

– Vrijdagavond borreltijd;

– De cao Meubelindustrie is van toepassing.

Word jij enthousiast van de bovenstaande werkzaamheden én ben jij op zoek naar een baan met uitzicht op een vaste aanstelling? Deel dan jouw sollicitatie en overtuig ons waarom jij diegene bent die ons hout piekfijn kan bewerken!

Je kunt jouw sollicitatie per e-mail met ons delen.