Commercieel Content Stagiair

Zoek jij een leerzame, creatieve en initiatiefrijke stage? Als commercieel content stagiair(e) ben jij medeverantwoordelijk voor het creëren van aantrekkelijke content die de doelgroep ervan overtuigt om over te gaan tot actie. Je leert tijdens de stage via welke kanalen je de doelgroep kan bereiken met de juiste content, of hoe deze content effectief aangepast kan worden.

Het schrijven van goede content is essentieel. Je bent in staat om de boodschap op een duidelijke en overtuigende manier over te brengen, met de juiste tone-of-voice. Daarbij leer je om rekening te houden met SEO, zodat de content goed gevonden wordt door zoekmachines. Je werkt actief samen met het content- en marketingteam. Gezamenlijk denken jullie continu na over nieuwe ideeën voor het creëren van effectieve content. Binnen ons team heb je veel ruimte voor je eigen ideeën. Er is online veel mogelijk en wij kijken dan ook erg uit naar jouw creativiteit!

Jouw takenpakket

 • Het online zetten van nieuwe producten en bestaande producten verbeteren;
 • Het schrijven van blogs;
 • Het schrijven van landingspagina’s;
 • Ondersteunen bij social media;
 • Ondersteunen bij productfotografie;
 • Website optimaliseringen doorvoeren;

Jouw (gewenste) profiel…

 • Je volgt nu een hbo commerciële/marketing opleiding;
 • Je bent creatief, initiatiefrijk en zelfstandig;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Je bent proactief en kunt goed samenwerken;

Wat bieden wij?

 • Leerzame en uitdagende stage;
 • Ruimte voor eigen leerdoelen en initiatieven;
 • Stagevergoeding van € 500,00 euro per maand bij een fulltime stage;

Ben jij de gedreven persoon die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar hrm@vincegroup.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie voor deze uitdagende stageplek!

See you soon!