Verkoopmedewerker weekendhulp

Lekker goed bijverdienen? Naast bijvoorbeeld jouw studie? Dat kan bij Dimehouse! Wij bieden veel voordelen voor onze klanten, maar ook voor jou! Wij zijn op zoek naar toppers voor onze teams in Delfgauw, Enschede én Eindhoven.

Naast een tof uurloon, ontvang je een toeslag van 50% op zondagen, volledige reiskostenvergoeding én vakantiegeld! Dus waar wacht je nog op? Tijd om aan de slag te gaan als Dimehouse verkoopmedewerker.

Wat ga jij doen?

  • Klanten adviseren over hun toekomstige meubelaankoop;
  • Verkoop- en kassawerkzaamheden;
  • Nieuwe producten uitpakken;
  • Winkel meehelpen stylen;
  • Gezelligheid met jouw collega’s!

Wat krijg je als je bij ons komt werken?

  • Op de zondagen werk je 7 uren én krijg je voor 10,5 uren betaald!
  • Mogelijkheid om in de vakanties en bij drukte extra uren te knallen.
  • Personeelskorting voor aaaaaaal onze meubels.
  • Hele gezellige collega’s en een goede sfeer.

Wat breng jij mee?

  • Nou simpel één ding is heel belangrijk: je vindt interieur geweldig én kan niet wachten om onze meubels aan klanten te verkopen! Gemotiveerd en gezellig, ja dat ben jij.

Okay en wie zijn wij?!

Dimehouse is één van de meubelconcepten van Vince Group, die zich richt op het lage-middensegment. Ons concept richt zich niet alleen op de Nederlandse markt, maar ook op de Franse en Duitse markt. Wat ons uniek maakt is dat alles uit voorraad leverbaar is. We hanteren scherpe prijzen en bieden gratis levering en retourneren. Daarnaast vinden wij het belangrijk onze klanten snel te kunnen helpen met de vraag die zij hebben. Onze klantenservice biedt dan ook een zeer snelle service. Wij realiseren 90% van onze omzet online en onze processen verlopen volledig geautomatiseerd. We hebben een gezellig en jong team, waar wij jou graag aan willen toevoegen.

Tijd om kennis te maken?

Wij kunnen niet wachten! Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en/of cv en dan plannen we deze week een online kennismaking in hrm@vincegroup.nl