Finanzverwalter

Zie jij uitdaging in administratieve werkzaamheden binnen een internationaal gefocuste E-commerce onderneming? Ben jij nieuwsgierig welke administratieve handelingen komen kijken bij een consumentenverkoop in bijvoorbeeld Dublin, Parijs of München? En wil je graag betrokken worden bij meerdere onderdelen van de afdeling Finance? Als jij klaar bent voor echt een dynamische en uitdagende Finance omgeving, dan ben jij op zoek naar ons (en wij naar jou)!

Waar kom je dagelijks mee in aanraking?
In deze functie werk jij op de financiële administratie van Vince Group, samen met vier andere directe collega’s. Daarnaast heb je contact met collega’s uit de teams logistiek, marketing en klantenservice. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het verwerken van de gehele financiële administratie. Vanuit de Vince Group zijn wij audit plichtig, waardoor de functie een hoge mate van verantwoordelijkheid kent. Omdat we als groep zelf produceren, de groothandelsfunctie bekleden, maar ook eigen internationale webshops en winkels hebben, komt letterlijk alles wat met Finance te maken heeft bij ons voorbij. Als je veel wil leren, dan is de Vince Group een perfecte leerschool.

De werkzaamheden op jouw werkdag bestaan tenminste uit:

 • Het verwerken van inkoopfacturen (vaste en variabele lasten);
 • Het verwerken van inkoopfacturen (internationale inkoop van goederen);
 • Verwerken van bankmutaties;
 • Debiteurenbeheer;
 • Crediteurenbeheer;
 • Controlewerkzaamheden;
 • Verschillende mailboxen (mede beheren)
 • Ondersteuning bij de week- en maandafsluiting;
 • Uitvoeren van bijkomende administratieve werkzaamheden.

Overige werkzaamheden op basis van kennis, kunde en ervaring. Afhankelijk van ervaring bijvoorbeeld dus ook uit:

 • Ondersteunend in het verwerken van inkoopadministratie (EUR, USD, CNY);
 • Ondersteunend in het opstellen van uiteenlopende rapportages;
 • Alles rondom liquiditeit (maandplanning, betalingen klaarzetten etc.).

Wat bied jij?

 • Je bent minimaal in het bezit van een mbo-niveau 4 diploma in de richting van bedrijfsadministratie;
 • Je bent minimaal 32 uur inzetbaar;
 • Beheersing van de Engelse taal is een pré;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Emmen.

Wat bieden wij?

 • De functie valt binnen een schaal van € 2171,71 – € 2969,24 euro bruto salaris;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Bij een vakantie hoort vakantiegeld van 8%, die wij maandelijks aan jou uitbetalen;
 • 25 vakantiedagen (op basis van 40uur) en bij ons krijg je een paar bonus dagen;
 • Personeelskorting op al onze labels, dus hallo nieuw interieur!;
 • Reiskostenvergoeding (want wij begrijpen dat je wellicht een stukje moet reizen);
 • WIA-verzekering (een ruimhartige variant);
 • Persoonlijke coaching en begeleiding;
 • Je bent werkzaam op ons gezellig ingerichte hoofdkantoor in Emmen (uiteraard met onze meubelen);
 • Heeeeele gezellige collega’s en een informele sfeer.

En nú ben je vast nog benieuwd wie wij zijn?!
De Vince Group is een voorloper in de meubelindustrie door voornamelijk onze vooruitstrevende systemen en de beheersing van de volledige keten. Zo hebben wij twee fabrieken, een meubelmaatwerk fabriek in Enschede, en een grote fabriek in China waar wij een deel van ons assortiment in eigen beheer producten. Daarnaast hebben wij twee groothandels, ruim tien eigen internationale webshops en in Nederland zes fysieke showrooms. Wij focussen ons op het gehele
middensegment door middel van het voeren van verschillende Labels. Ons concept richt zich dus niet alleen op de Nederlandse markt, maar ook op de Europese markt. Wij streven er naar om alle producten uit voorraad te kunnen leveren. Er worden scherpe prijzen gehanteerd met gratis levering en retourneren. Inmiddels hebben meer dan 15.000 consumenten ons beoordeeld met een 9.0 op Trustpilot en daar ligt voor ons ook de lat! Doorontwikkeling en innovatie is voor ons van uiterst belang om in de toekomst nog meer te kunnen groeien.

Ons Vince Group team bestaat inmiddels uit meer dan 150 medewerkers, naast de grote groep die in het buitenland voor ons aan het werk is.