Sales representative

Alles begint bij 𝓥𝓮𝓻𝓴𝓸𝓸𝓹! Vanaf het moment van verkoop heeft een onderneming bestaansrecht. Binnen een organisatie waar marketing ver is doorontwikkeld, zijn wij nu op zoek naar de daarop aansluitende interne 𝓿𝓮𝓻𝓴𝓸𝓸𝓹𝓼𝓹𝓮𝓬𝓲𝓪𝓵𝓲𝓼𝓽. Jij als verkoper ben constant in gesprek met bestaande klanten en benaderd onze warme leads per telefoon en mail. Je werkt direct samen en onder leiding van onze sales manager en hebt nauw contact met de klantenservice manager.

Als interne verkoper zoek jij naar nieuwe verkoopmogelijkheden. Jouw mogelijkheden bestaan uit een reeks van opties; het nabellen en mailen van klanten die al bij ons hebben besteld, via zakelijke mailinglijsten zoek je naar verkoopmogelijkheden en natuurlijk jouw eigen inbreng (beurzen, koude acquisitie, campagnes etc.) Eenmaal beet, kom je tot het juiste advies en verwerkt deze in een gepaste offerte. Ook ben jij verantwoordelijk voor de verwerking van de order en correcte after sales. Onze doelgroep bestaat uit vakantieparken, hotels, cafés, kantoorpanden, stichtingen en verenigingen enzovoort.

Het primaire verkoopproces is voor jou voornamelijk gebaseerd op bestaande klanten en warme leads, de sales manager richt zich op koude acquisitie. Ook ondersteun jij de sales manager bij de opvolging van nieuwe leads. Je kent en begrijpt verkooptechnieken, je durft bedrijven te benaderen en weet hoe je op de juiste manier in gesprek komt.

De Vince Group heeft een sterke B2C positie in West Europa met eigen webshops in acht landen. Onze B2B positie blijft achter t.o.v. onze B2C positie en is daarom onderdeel van de uitdaging van het nieuwe sales team. De directie heeft meerdere strategieën om de B2B verkopen te intensiveren. Op basis van de definitieve inrichting van het sales team zullen we de prioritering van onze strategiebepaling gezamenlijk invullen. De lange termijn strategie is om een B2B sales team op te zetten in alle acht landen waar we ook met B2C actief zijn.

Jouw profiel…

 • Je bent een echte verkoper die partijen ook koud durft te benaderen en adrenaline krijgt van verkoopsuccessen;
 • Je bent eveneens een netwerker en hecht waarde aan een lange termijn relatie met onze afnemers;
 • Je hebt aantoonbare verkoop georiënteerde ervaringen en successen;
 • Je herkent verkoopkansen, bent proactief en blijft hongerig naar sales;
 • Je bent administratief voldoende onderlegt om de sales manager te ondersteunen in mailings, offertes en overige zaken;
 • Je durft te telefoon te pakken en verschuilt je niet achter de mail.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt bewezen ervaring in een commerciële functie;
 • Het is een pré als je een netwerk hebt in de meubelbranche, horeca of andere branche waar onze organisatie direct aan kan afzetten;
 • Je beheerst de nodige verkooptechnieken;
 • Je hebt een volledig commercieel profiel;
 • Het spreken van Duits of Frans is een pré;
 • Je hebt binnen no time de nodige productkennis en verdiept je constant in het assortiment;
 • Je bent handig achter de computer en hebt een HBO basis kennis;
 • Je bent bereid om constant met klantcontact bezig te zijn;
 • Je bent een teamspeler en wilt samen met je collega’s successen behalen, maar daarbij ook vooral gefocust op je eigen verkoopsucces.


Wat bieden wij?

 • Salaris tussen de € 2.400,00 – € 3.500,00 euro afhankelijk van jouw werkervaring en netwerk.
 • Variabele bonus gekoppeld aan je verkoopcijfers.
 • Laptop van de zaak.
 • 25 vakantiedagen, zodat je lekker op vakantie kunt gaan én nog een aantal extra bonus dagen. Laat de zon of sneeuw maar komen;
 • Bij een vakantie hoort vakantiegeld van 8%, die wij maandelijks aan jou uitbetalen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Personeelskorting op al onze labels, dus hallo nieuw interieur!
 • WIA-verzekering;
 • Heeeeele gezellige collega’s en een informele sfeer.


En nú ben je vast nog benieuwd wie wij zijn?!
Vince Group is een groep van meubel-labels, met de focus op het lage-middensegment. Ons concept richt zich niet alleen op de Nederlandse markt, maar ook op meerdere Europese markten. Met een eigen productiefaciliteit in China voor zitmeubilair hebben we een sterke kaart in handen. Ook produceren we meubilair in Nederland (Enschede). Met onze B2C Labels hebben we eveneens een aantal showrooms in het land. Ons Vince Group team bestaat inmiddels uit meer dan 160 medewerkers (exclusief Azië).


Hoe kun jij solliciteren?
Wanneer jij jouw motivatie instuurt op een manier die ons bovenal verrast en jouw commercieel inzicht ventileert, dan gaan we elkaar vast en zeker snel spreken. Voor deze sollicitatie zijn wij op zoek naar jouw verkooppower! Een standaard motivatiebrief? Nope, dat is niet nodig!

Wij laten ons graag verassen door jouw sollicitatie. Je kunt jouw sollicitatie delen per e-mail naar: hrm@vincegroup.nl.

See you soon!