Verkoopadviseur Dimehouse Bussum

Voor onze showroomwinkel zoeken wij jou! Als verkoopadviseur ben jij verantwoordelijk voor onze Dimehouse showroom gevestigd in Bussum. Jij bent het aanspreekpunt én visitekaartje voor consumenten en bedrijven, die veelal voor grote aankopen naar de showroom komen. Je zorgt ervoor dat onze klanten goed worden ontvangen en je bent pas tevreden als onze klanten met een glimlach de showroom verlaten.

Wie zijn wij?
Dimehouse is één van de meubelconcepten van Vince Group, die zich richt op het lage-middensegment. Ons concept richt zich niet alleen op de Nederlandse markt, maar ook op de Franse, Duitse, Spaanse, Italiaanse en Oostenrijkse markt. Wat ons uniek maakt is dat alles uit voorraad leverbaar is. We hanteren scherpe prijzen en bieden gratis levering en retourneren. Daarnaast vinden wij het belangrijk onze klanten snel te kunnen helpen met de vraag die zij hebben. Onze klantenservice biedt dan ook een zeer snelle service. Wij realiseren 90% van onze omzet online en onze processen verlopen volledig geautomatiseerd.

Inmiddels hebben meer dan 11.000 consumenten ons beoordeeld met een 9.0 op Trustpilot: en daar ligt voor ons ook de lat! Doorontwikkeling en innovatie is voor ons van uiterst belang om in de toekomst nog meer te kunnen groeien. Ons Vince Group team bestaat inmiddels uit meer dan 180 medewerkers, waarvan 35 medewerkers dagelijks bezig zijn met Dimehouse. Wij hebben showrooms in Bussum, Delfgauw, Enschede en Eindhoven.

Functieomschrijving
Hoe ziet jouw toekomstige werkdag eruit? Je komt ’s ochtends de showroom binnen gelopen en al wandelend werp je een eerste blik op de showroom. Staan alle producten netjes voor de opening? Nadat je de deuren van de showroom hebt geopend ga je kijken welke nieuwe producten vandaag geleverd worden. Het is van belang dat de showroom altijd up to date is met de nieuwste aangeleverde producten. Je bent vrij om je eigen creativiteit los te laten bij de opstelling van de producten.

Inmiddels is de showroom geopend en de eerste klanten komen binnenwandelen, aan jou om hen goed te woord te staan en te helpen bij de vraag die zij hebben. Jij bent tenslotte verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten in de showroom en weet op een goede manier de behoefte van de klant te achterhalen en te slagen als verkoper. Naast het helpen van de klanten in de showroom verleen je ook klantenservice per e-mail en draag jij je steentje bij aan verbeteringen.

Je onderhoudt dagelijks contact met je collega’s in de speciale Dimehouse-app. Zo zorg je ervoor dat jouw collega’s weten wat die dag speelt. Naast de bovengenoemde werkzaamheden ondersteun je het social mediateam. Samen met de andere collega’s ben jij bereid het winkelconcept verder uit te rollen in Nederland en naar een hoger niveau te tillen.

Wat bied jij?
– Een baan binnen een dynamisch en jong team die online de meubelmarkt aan het veroveren is;
– Je bent woonachtig in de omgeving van Bussum;
– Salaris tussen de € 2.300 – € 3.000, afhankelijk van jouw werkervaring;
– 25 vakantiedagen + 10 variërende vrijedagen;
– 8% vakantiegeld dat maandelijks wordt uitbetaald;
– Reiskostenvergoeding;
– Pensioenregeling;
– WIA-verzekering;
– Ruimte voor eigen initiatief en ambities;
– Gezellige collega’s en een informele sfeer.

Wat bieden wij?
– Een baan binnen een dynamisch en jong team die online de meubelmarkt aan het veroveren is;
– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
– 8% vakantiegeld dat maandelijks wordt uitbetaald;
– Reiskostenvergoeding;
– Pensioenregeling;
– Uitmuntend secundair verzekeringspakket;
– Ruimte voor eigen initiatieven en ambities;
– Gezellige collega’s en een informele sfeer.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Wij horen graag van jou waarom jij denkt goed te passen binnen ons Dimehouse team. Wanneer je op zondag beschikbaar bent, heb je alvast je eerste voorsprong te pakken.

Je kunt jouw sollicitatie insturen per e-mail naar: hrm@vincegroup.nl

Hopelijk tot snel!