Inpakker handmatig

Inpakkers gezocht! Door de toenemende drukte zijn wij op zoek naar toppers, die onze producten kunnen inpakken in dozen. Ben jij op zoek naar een fulltimebaan of bijbaan, waarbij een goed salaris te verdienen is? Lees dan gauw verder..

Wie zijn wij?
Vince Group is een holding die zich sinds 2008 heeft ontwikkeld tot één van de hardst groeiende en meest vooruitstrevende meubelleveranciers in Europa. Wat begon als een B2B dropship-specialist is uitgegroeid tot een octopus die alle facetten van de meubelbranche beheerst. Vanuit onze eigen fabriek in China worden razendsnelle leveringen gegarandeerd en is er volledige controle op de kwaliteitsbewaking. Door enorme voorraden in meerdere magazijnen in Emmen kunnen alle orders dezelfde dag nog op transport. De snelle groei wordt grotendeels gerealiseerd door onze eigen merken; Dimehouse, Livin24 & Furnwise. Met meer dan 150 werknemers in Nederland en 80 in China, bouwt de Vince Group dagelijks aan het verder uitbouwen van haar dromen en ambities!

Functieomschrijving
Wat ga jij doen? Als ”inpakker” ben jij verantwoordelijk voor het inpakken van onze producten. Je start jouw werkdag met het in elkaar vouwen van dozen. Vervolgens ga jij kijken welke producten ingepakt kunnen worden. Dit kunnen bijvoorbeeld stoelen, tafeltjes en lampen zijn. Na het inpakken, vink je de producten af op een lijst en zet je deze klaar op de juiste plek.

Veel voorkomende werkzaamheden zijn:

o Dozen vouwen

o Producten inpakken

o Lijsten afvinken

o Opruim werkzaamheden

o Bij interesse en beschikbaarheid magazijnwerkzaamheden zoals: laden en lossen

Wat bied jij?

– Jij bent minimaal 2 uur per week beschikbaar;
– Je bent bijzonder flexibel;
– Je bent een gezellig mens;
– Je bent woonachtig in de omgeving van Emmen;
– Je bent een aanpakker;
– Je bent zelfstandig maar kunt ook goed in teamverband werken;
– Je hebt doorzettingsvermogen en toont initiatief.

Wat bieden wij?
– Een baan binnen een dynamisch en jong team;
– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
– 8% vakantiegeld dat maandelijks wordt uitbetaald;
– Reiskostenvergoeding;
– Pensioenregeling;
– Ruimte voor eigen initiatief;
– Wekelijks vrijdagmiddagborrel én jaarlijks leuke personeelsfeestjes.
– Gezellige collega’s en een informele sfeer.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Wij horen graag van jou waarom jij denkt goed te passen binnen ons team.

Je kunt jouw sollicitatie insturen per e-mail.

Hopelijk tot snel!