Machinaal houtbewerker

Ben jij dol op de geur van bewerkt hout en ben jij nou écht handig? Dan hebben wij elkaar hard nodig! Wij zijn op zoek naar een Machinaal houtbewerker die ons team kan versterken, waarbij passie voor het vak en gezelligheid centraal staat! Heb je weinig ervaring? Óók dan is deze vacature geschikt voor jou. Wij bieden jou namelijk een werkplek waar je het vak kan leren, met begeleiding van ervaren collega’s, in een prettige werkomgeving.

Wie zijn wij?
Wij creëren perfectie! The Furnery levert meubelmaatwerk met beleving voor onder andere Europa’s grootste vakantieparken. Naast de grote projecten bieden wij ambachtelijke accuratesse voor droomkeukens en ander meubelmaatwerk. Geen idee is ons te gek, 100% is voor ons niet genoeg. Wij selecteren op vakmensen en hoogwaardige materialen is onderdeel van onze strategie. Met bijna twintig jaar internationale ervaring is The Furnery een vertrouwd adres waar kennis, materiaal en creativiteit tot de mooiste eindresultaten komen. We zijn dan ook met trots de vaste partner van het televisieprogramma Van Woonvilla naar Droomvilla, bij RTL4. The Furnery staat voor kwaliteit en stelt dat iedere uitzending weer tentoon. 

The Furnery is onderdeel van de Vince Group, een holding die zich sinds 2008 heeft ontwikkeld tot één van de hardst groeiende en meest vooruitstrevende meubelleveranciers in Europa. Met meer dan 150 werknemers in Nederland en 80 in China, bouwt de Vince Group dagelijks aan het verder uitbouwen van haar dromen en ambities!

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Als Machinaal houtbewerker ga jij aan de hand van instructies en tekeningen aan de slag met allerlei soorten hout en plaatmateriaal. Je maakt hierbij gebruik van jouw handige handen en onze machines, waarbij je te allen tijde rekening houdt met de veiligheidsvoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de producten die je bewerkt en signaleert voorkomende fouten tijdig.


Veel voorkomende werkzaamheden:

 • Het bewerken, zagen en frezen van hout en plaatmateriaal;
 • Coaten van producten;
 • Het bedienen van de machines;
 • Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines;
 • Het controleren van de bewerkte materialen en producten;
 • Het gereed maken van de producten voor transport;
 • Opruimwerkzaamheden;
 • Bijspringen bij drukte.

Wat bied jij?

 • Afgeronde MBO opleiding (meubelmaker of machinaal houtbewerker is een pré);
 • Je beschikt over relevante werkervaring (meubelmakerij, interieurbouw, timmerfabriek of soort gelijk);
 • Je werkt erg secuur, netjes en veilig;
 • Je bent in staat fouten vroegtijdig te signaleren met en naar collega’s;
 • Je hebt ervaring met verschillende zaag- en schaafmachines;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar (ook op de zondagen);
 • Een VCA diploma is een pré;

Wat bieden wij?

– Een baan binnen een internationaal, dynamisch en jong team die de markt aan het veroveren is;

– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

– 8% vakantiegeld, dat jaarlijks wordt uitbetaald;

– 24 vakantiedagen + 7 variërende vrijedagen;

– Reiskostenvergoeding;

– Pensioenregeling;

– Personeelskorting;

– Ruimte voor eigen initiatieven en ambities;

– Hele gezellige collega’s en een informele sfeer;

– Vrijdagavond borreltijd;

– De cao Meubelindustrie is van toepassing.

Word jij enthousiast van de bovenstaande werkzaamheden én ben jij op zoek naar een baan met uitzicht op een vaste aanstelling? Deel dan jouw sollicitatie en overtuig ons waarom jij diegene bent die ons hout piekfijn kan bewerken!

Je kunt jouw sollicitatie per e-mail met ons delen: hrm@thefurnery.nl