Assemblage medewerker

Hé handige Harry! Ben jij in het bezit van twee rechterhanden? Kun je goed met gereedschap overweg én ben je een harde werker? Dan ben jij de assemblage medewerker die wij zoeken. Ter uitbreiding van ons gezellige en gepassioneerde team, zijn wij op zoek naar een Assemblage medewerker.

Wie zijn wij?
Wij creëren perfectie! The Furnery levert meubelmaatwerk met beleving voor onder andere Europa’s grootste vakantieparken. Naast de grote projecten bieden wij ambachtelijke accuratesse voor droomkeukens en ander meubelmaatwerk. Geen idee is ons te gek, 100% is voor ons niet genoeg. Wij selecteren op vakmensen en hoogwaardige materialen is onderdeel van onze strategie. Met bijna twintig jaar internationale ervaring is The Furnery een vertrouwd adres waar kennis, materiaal en creativiteit tot de mooiste eindresultaten komen. We zijn dan ook met trots de vaste partner van het televisieprogramma Van Woonvilla naar Droomvilla, bij RTL4. The Furnery staat voor kwaliteit en stelt dat iedere uitzending weer tentoon. 

The Furnery is onderdeel van de Vince Group, een holding die zich sinds 2008 heeft ontwikkeld tot één van de hardst groeiende en meest vooruitstrevende meubelleveranciers in Europa. Met meer dan 150 werknemers in Nederland en 80 in China, bouwt de Vince Group dagelijks aan het verder uitbouwen van haar dromen en ambities!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Als Assemblage medewerker weet jij als geen ander hoe je een geheel kunt creëren. Je start jouw werkdag met het orderpicken van de benodigde onderdelen uit de stellingen. Nadat de onderdelen zijn verzameld, komen jouw twee rechterhanden van pas om de kasten in elkaar te assembleren en te voltooien in de kastenpers machine. Wanneer de kasten perfect geassembleerd zijn, kunnen deze klaargemaakt worden voor het transport door jou en collega’s. Kortom een veelzijdige functie waarbij wij van jou secuur, veilig en nauwkeurig werk verwachten.


Veel voorkomende werkzaamheden:

 • Orderpicken;
 • Uitvoeren van assemblage met ondersteuning van gereedschap en machines;
 • Naleving van kwaliteitsprocedures;
 • Tijdig fouten signaleren en bijdragen aan voortdurende verbetering;
 • Opruimwerkzaamheden;
 • Bijspringen bij drukte.

Wat bied jij?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over relevante werkervaring in de productie of soortgelijk;
 • Je hebt twee rechterhanden en ervaring met assemblage werkzaamheden;
 • Je kunt goed met gereedschap overweg;
 • Je werkt erg secuur, netjes en veilig;
 • Je bent in staat fouten vroegtijdig te signaleren met en naar collega’s;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar (ook op de zondagen);
 • Een VCA-diploma is een pré

Wat bieden wij?

– Een baan binnen een internationaal, dynamisch en jong team die de markt aan het veroveren is;

– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

– 8% vakantiegeld, dat jaarlijks wordt uitbetaald;

– 24 vakantiedagen + 7 variërende vrijedagen;

– Reiskostenvergoeding;

– Pensioenregeling;

– Personeelskorting;

– Ruimte voor eigen initiatieven en ambities;

– Hele gezellige collega’s en een informele sfeer;

– Vrijdagavond borreltijd;

– De cao Meubelindustrie is van toepassing.

Word jij enthousiast van de bovenstaande werkzaamheden én ben jij op zoek naar een baan met uitzicht op een vaste aanstelling? Deel dan jouw sollicitatie en overtuig ons waarom jij diegene bent die ons hout piekfijn kan bewerken!

Je kunt jouw sollicitatie per e-mail met ons delen: hrm@thefurnery.nl