Klantenservice medewerker Franse markt

Bonjour! Dimehouse groeit en daarom zijn wij op zoek naar jou! De tevredenheid van onze klanten staat bij ons altijd voor op. Wij zijn pas 100% tevreden, als de klanten dat ook zijn. Als klantenservice medewerker Franse markt verricht je alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot onze Franse klanten. Word jij blij van écht tevreden klanten? En wil je graag werken in een groeiende en ondernemende organisatie? Lees dan gauw verder..

Wie zijn wij?
Dimehouse is één van de meubelconcepten van Vince Group, die zich richt op het lage-middensegment. Ons concept richt zich niet alleen op de Nederlandse markt, maar ook op de Franse en Duitse markt. Wat ons uniek maakt is dat alles uit voorraad leverbaar is. We hanteren scherpe prijzen en bieden gratis levering en retourneren. Daarnaast vinden wij het belangrijk onze klanten snel te kunnen helpen met de vraag die zij hebben. Onze klantenservice biedt dan ook een zeer snelle service. Wij realiseren 90% van onze omzet online en onze processen verlopen volledig geautomatiseerd.

Inmiddels hebben meer dan 5.000 consumenten ons beoordeeld met een 9.0 op Trustpilot; en daar ligt voor ons ook de lat! Doorontwikkeling en innovatie is voor ons van uiterst belang om in de toekomst nog meer te kunnen groeien.

Ons Vince Group team bestaat inmiddels uit meer dan 150 medewerkers, waarvan 35 medewerkers dagelijks bezig zijn met Dimehouse. Naast onze nieuwe showrooms in Eindhoven en Enschede, hebben wij een zelfstandige showroom van Dimehouse in Bussum, Delfgauw, Emmen en een gedeelde showroom in Beverwijk.

Functieomschrijving
Wat ga jij doen? Als klantenservice medewerker Franse markt ben jij het aanspreekpunt voor onze Franse klanten. Onze klanten kunnen via verschillende kanalen contact met ons opnemen. Jij wordt verantwoordelijk voor een klantgerichte afhandeling. Je gaat onder andere aan de slag met vragen over de status van verzendingen, betalingen, product specificaties en klachtenafhandeling. Je zorgt ervoor dat iedere klant op een vriendelijke en behulpzame manier te woord wordt gestaan, waarbij een persoonlijke benadering erg belangrijk is. Jij doet je uiterste best om iedere klant een glimlach te bezorgen op zijn of haar gezicht.

Veel voorkomende werkzaamheden zijn:

o Klantenservice per e-mail;
o Klantenservice per telefoon;
o Klantenservice per social media;
o Jij communiceert met klanten over bestellingen en planning. Je hebt contact met zowel je mede-klantenservice medewerkers, de planning, onze vervoerders en onze content afdeling;
o Je stelt adviezen op ter verbetering voor onze content, producten, dienstverlening etc.;
o Je draagt je steentje bij aan het optimaliseren en verbeteren van onze klantenservice;

Wat bied jij?

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Franse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt minimaal een mbo-studie afgerond;
 • Je bent voor 12 – 40 uur per week beschikbaar;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een pré;
 • Je hebt affiniteit met E-commerce en online verkoop;
 • Je bent resultaatgericht en streeft naar verbetering van onze service;
 • Je bent oplossingsgericht en kunt klachten goed en correct oplossen;
 • Je bent stressbestendig en in staat om tenminste 155 tickets per dag op te lossen (combinatie van telefoontjes en mails);
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 40 uur per week;
 • Je kunt goed communiceren en je weet hoe je met mensen om moet gaan;
 • Je bent in staat om snel en efficiënt te werken en je bent een echte doorpakker.

Wat bieden wij?

 • Een baan binnen een internationaal, dynamisch en jong team die online de meubelmarkt aan het veroveren is;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 vakantiedagen + 10 variërende vrijedagen;
 • 8% vakantiegeld, dat maandelijks wordt uitbetaald;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • WIA verzekering;
 • Personeelskorting;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ambities;
 • Hele gezellige collega’s en een informele sfeer!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Wij horen graag van jou waarom jij denkt goed te passen binnen ons gezellige team.

Je kunt jouw sollicitatie insturen per e-mail.

Hopelijk tot snel!

Soort dienstverband: Fulltime