Lader/losser

Vince Group groeit! Door de toenemende drukte kunnen wij de inkomende en uitgaande goederen niet op tijd verwerken en daarom zijn wij op zoek naar toppers voor onze poule! Ben jij op zoek naar een fulltimebaan of bijbaan, waarbij naast een goed salaris ook een aantrekkelijke bonus te verdienen is? Lees dan gauw verder..

Wie zijn wij?
Vince Group is een holding die zich sinds 2008 heeft ontwikkeld tot één van de hardst groeiende en meest vooruitstrevende meubelleveranciers in Europa. Wat begon als een B2B dropship-specialist is uitgegroeid tot een octopus die alle facetten van de meubelbranche beheerst. Vanuit onze eigen fabriek in China worden razendsnelle leveringen gegarandeerd en is er volledige controle op de kwaliteitsbewaking. Door enorme voorraden in meerdere magazijnen in Emmen kunnen alle orders dezelfde dag nog op transport. De snelle groei wordt grotendeels gerealiseerd door onze eigen merken; Dimehouse, Livin24 & Furnwise. Met meer dan 150 werknemers in Nederland en 80 in China, bouwt de Vince Group dagelijks aan het verder uitbouwen van haar dromen en ambities!

Functieomschrijving
Wat ga jij doen? Als lader/losser ben jij verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers ed. Het is belangrijk dat de ladingen op tijd verwerkt worden, zodat iedere transport op tijd kan vertrekken. Ons streven is namelijk om alle orders binnen 24 uur te leveren. Voor de functie zoeken wij iemand die flexibel inzetbaar is en op oproepbasis ons team wil komt versterken.

Veel voorkomende werkzaamheden zijn:

o Laden;

o Lossen;

o In en uitpakken van goederen;

o Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden;

o Overige voorkomende werkzaamheden.

Wat bied jij?
– Jij bent minimaal 2 uur per week beschikbaar (overdag en/of ’s avonds);
– Je bent bijzonder flexibel;
– Je bent woonachtig in de omgeving van Emmen;
– Je bent een aanpakker;
– Fysiek zwaar werk is geen probleem voor je;
– Je bent zelfstandig maar kunt ook goed in teamverband werken;
– Je hebt doorzettingsvermogen en toont initiatief.

Wat bieden wij?
– Een baan binnen een dynamisch en gedreven team;
– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Bonus per kwartaal op basis van aantal geloste containers;
– 8% vakantiegeld dat maandelijks wordt uitbetaald;
– Reiskostenvergoeding;
– Pensioenregeling;
– WIA verzekering;
– Ruimte voor eigen initiatief;
– Personeelskorting;
– Gezellige collega’s en een informele sfeer.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Wij horen graag van jou waarom jij denkt goed te passen binnen ons team.

Je kunt jouw sollicitatie insturen per e-mail naar: hrm@vincegroup.nl

Hopelijk tot snel!